söndag 4 juli 2010

Söndag: 58 kvinnor och 70 män


Idag söndag så är det 58 kvinnor och 70 män som är med i paneldebatterna i Almedalen.

3 kommentarer:

  1. Hej Åsa, kul att läsa om ditt bloggande från Visby. Varför har Unionen ingen länk till din blogg? Ska man tolka detta som att ditt skrivande är av privat karaktär och att unionen inte står bakom det du skriver? Hur mycket av det du skriver är präglat av egna åsikter och hur mycket står Unionen bakom det du skriver? Det kan ju lätt bli lite konstigt då du skriver privat samtidigt som besökaren uppfattar bloggen som sanktionerat av unionen! Syftar på bloggens prägel och användande av Unionens logga. Vad säger Cecilia om detta?:) Som det är nu finns det ingen tydlig gräns mellan din blogg och Unionens verksamhet men samtidigt så är bloggen skild från Unionens hemsida. Inga betänkligheter kring detta? Tacksam för dina reflektioner.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Kul att du läser min blogg.

    Jag bloggar för Unionen och i egenskap av att jag är förbundsekonom på den samhällspolitiska enheten. Här i Almedalen är det främst frågor som rör de 5 kärnfrågor som vi har tagit fram i till valet som bloggen handlar om.

    Att bloggen inte har varit synlig på Unionens hemsida beror främst på utrymmesskäl. Den har under våren legat mer eller mindre på första sidan varje vecka.

    Jag förstår att det kanske kan vara svårt att skilja på mina åsikter och Unionens. Men det kanske beror på att tonen i bloggen är personlig. Jag ser det ungefär på samma sätt som om jag skulle skriva en debattartikel som förbundsekonom. Det vill säga föra fram Unionens politik med en personlig ton.

    Men jag håller med om att Unionen skulle kunna vara en tydligare avsändare på bloggen. Men dessvärre har jag inte varit med att utforma den rent lay-outmässigt.

    Jag hoppas att det inte blir otydligt i framtiden vem som är avsändare.

    SvaraRadera
  3. Tack för att du tog dig tid att svara Åsa, det uppskattas! Nu är jag lite klokare!:) Eftersom du bloggar för Unionen så borde det finnas en länk till din blogg kan man tycka från Unionens sida, därav min reflektion. Och även för att generera mer trafik till din site, antar att du vill ha många läsare. Berätta gärna mer konkret vad en förbundsekonom gör och vad du har för bakgrund. Du väckte min nyfikenhet. Lycka till med att få ut ert budskap på Gotland! Hoppas höra mer från dig!

    SvaraRadera